Atölyelerimiz

Çocuklarınız için Sağlıklı ve Güvenli eğitim ortamı

Atölye çalışmaları aslında aktif bir eğitimdir. Çocuklar bu çalışmalarda çevresiyle etkileşimde bulunarak ona verilen materyallerle becerisini geliştirir, kendi ilgi alanlarını oluşturur, sözel olarak kendini ifade edemezken bu alanlarda daha iyi ifade ederler.

Atölye derslerimizle, çocuklarımızın hayal dünyasına dokunup, kendine özgü üretebilmeyi ve başarmayı tattırıp özgüvenlerini destekliyoruz.

Etkinliklerimiz

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın temel eğitimlerinin yanında mili ve manevi değerlerine bağlı bir nesil olmalarını sağlamak için değerler eğitimi verilmektedir.

Geleceğimizin teminatı olacak olan çocuklarımızın temel eğitimlerinin yanında her gün gelişen ve değişen Dünya’ya ayak uydurmalarını sağlamak amacı ile temel yabancı dil dersi olarak ingilzce etkinliği verilmektedir.

Çocuklarımıza beden eğitimi olarak jimnastik eğitimi verilmektedir.

Çocuklarımızın hayatının başlangıcı olan anaokulu eğitimi sırasında ilkokula hazırlık eğitimleride verilmektedir.

Çocuklarımıza günlük yaşam becerilerini kolaylaştırmak için özbakım eğitimi verilmektedir. Çocuklara günde 2 kez ve 5-10 dakika arası eğitim için zaman ayrılarak öz bakım eğitim verilmektedir.