Misyonumuz

• Okulumuzda “Her çocuk özeldir” ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir.
  • İnsani, milli ve manevi değerlere önem vermek, istediklerini ve istemediklerini cesaretle dile getirebilmeleri için onlara yol göstermek ve onları ilkokula hazırlamak, bütün bunları yaparken içlerindeki sevgiyi özenle koruyabilmek bizim eğitim sistemimizin temel taşlarından bir kaçıdır.
  • Bu yolda eğitimini üstlendiğimiz 3-6 yaş grubu çocuklarımızın inanılmaz algıları ise en büyük desteğimizdir.
  • Okullarımızdan mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; gittikleri okullarda kendilerini belli ediyor olması da en büyük gururumuzdur.

Vizyonumuz

• Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda, aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak, milli ve manevi değerlerimize önem veren, estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, dürüst, sevgi dolu ve özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.
  • Gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, yeniliklere açık olan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.