Neden Biz?

Neden Rüzgargülü Anaokulu?

• Kurumumuzda çocuklarımıza uygun eğitim ve öğretim ortamı sunarak; içlerindeki potansiyellerini açığa çıkarmak ve öğrenme arzularını daim kılmak ve çok yönlü gelişmeleri için destekliyoruz.
  • Anadilimizi düzgün kullanabilmeye çok önem veriyoruz. Biliyoruz ki anadilini iyi bilmeyen, yabancı bir dili öğrenemez. Türkçe kadar İngilizce de bizim için akademik anlamda büyük önem taşıyor.
  • İngilizce Proje sınıfımızda da hayatın akışı içerisinde günlük konuşma pratikleri yapıyoruz.
  • Branş derslerinde alanında uzman branş öğretmenleri ile çalışıyoruz bu sayede yeteneklerimizin farkına varıyoruz.
  • Eğitime gönül vermiş,alanında uzmanlık eğitimini tamamlamış,tecrübeli,güleryüzlü akademik ve hizmet personeli ekip arkadaşları ile çalışıyoruz.
  • Öğrencilerimizin her türlü hareket ve kabiliyetlerinin sıkı bir gözlem ve denetim altında tutulduğu güvenli bir ortam tesis ediyoruz.
  • Okullarımızın içi ve çevresi; kamera sistemi ile 24 saat görüntülü kayıt altına alıyoruz.
  • Akademik, sosyal ve kültürel birikimlerin, ahlaki kazanımlarla birleştirilmedikçe bir değer taşımayacağının bilinciyle, değerler eğitimine ayrıca önem veriyor; kendine, ailesine, vatanına milletine faydalı, milli ve manevi değerlere sahip, sağlam şahsiyetli nesiller yetiştiriyoruz.
  • Hijyenik ve profesyonel mutfak ortamında yemeklerimizi hazırlayıp taze taze çocuklarımıza sunuyor,ayrıca yiyecekler konusunda helal gıda hassasiyetine ve organik olmasına,katkı maddeli paketli gıda kullanmamaya dikkat ediyoruz.
  • Her şey sevmekle başlar. Özgüveni yüksek, paylaşımcı, duyarlı, barış dolu dünya için çalışan, mutlu yetişkin olmanın yolu; sevgi dolu ortamlarda büyümekten geçer. Bu bilinçle çocuklarımıza, öncelikle sevgi dolu bir ortam sunuyoruz. Sevginin olduğu yerde başarı da beraberinde geliyor.

RÜZGÂRGÜLÜ ANAOKULU olarak çocukların mutluluğunu, güvenliğini ve öğrenme motivasyonunu her zaman ön planda tutuyoruz. Lütfen çocuklarınızı bize gönderirken için rahat olsun.