Çocuğunuz için en iyisi

Çocuğunuz için sağlanabilecek en optimize ortam

Çocuklarımıza her yönden en iyi eğitim ve öğrenme olanağı sunmak ve bilimin yanında ahlaki değerleri de öğretmek için 2014 yılında büyük bir heyecanla okulumuzun kapılarını çocuklarımıza açtık. O günden bugüne aynı heyecanla devam ediyoruz.

Çocuklarımızın okul öncesi eğitiminde gelişimini destekleyen, profesyonel ve güvenilir eğitim veren, profesyonel idareci ve öğretmen kadrosu sayesinde geleceğe emin adımlarla yürüyen bir eğitim ve gelişim kurumuyuz.

Okul öncesi eğitim ile

Okul öncesi dönemde problem çözme, güçlü ileişim becerileri, analitik düşünme, araştırmacı ve takım çalışması becerilerini geliştirerek ilkokula hazırlıklarını tamamlıyoruz.

Değerler Eğitimi ile

Çocuklarımıza mukaddesata hürmet, anne-babaya hürmet, doğruluk, dürüstlük, helal gıda hassasiyeti, yardımlaşma ve temel dini bilgilerimizi öğretiyoruz.

Bize Yazın

Uzman Eğitmen